آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام بعنوان آزمایشگاه معتمد اداره کل حفاظت محیط زیست استان انتخاب گردید

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام در بخش های شیمی آب و بیولوژی آب بعنوان آزمایشگاه معتمد اداره کل حفاظت محیط زیست استان انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام در بخش شیمی آب شامل چهار پارامتر کلراید، پتاسیم، سدیم و کلسیم و در بخش بیولوژی آب شامل دو پارامتر توتال کلیفرم و فکال کلیفرم بعنوان آزمایشگاه معتمد اداره کل حفاظت محیط زیست استان ایلام انتخاب گردید. اعتبار این گواهینامه از تاریخ 97/04/19 تا تاریخ  99/04/19 می باشد.

آزمایشگاه معتمد با توجه به نوع کاربری و حجم فعالیت های جاری خود، باید از لحاظ فنی، ایمنی و ساختار آزمایشگاهی مطابق استانداردهای ملی ایران باشد و از نظر شرایط خاص شامل: مساحت، مجزا بودن فضای آزمایشگاهی از فضای اداری، نیروی متخصص، الزامات مدیریتی و تجهیزات موردنیاز دارای استانداردهای تعیین شده باشد.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام بعنوان یکی از بزرگترین مجموعه آزمایشگاهی کشور و عضو قطعی شاعا، دارای 21 سالن آزمایشگاهی است و در سال 1396 در ردیف 10 آزمایشگاه برتر کشور (شاعا) قرار گرفت.