مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه: در سال تحصیلی جدید 581 دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام ثبت نام نمودند

در سال تحصیلی جدید، 581 دانشجو در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ایلام ثبت نام نمودند.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر مینا پیرزادنیا، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در زمینه آمار ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سال تحصیلی 98-97، اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید مجموعاً 581  دانشجو شامل: 524 دانشجو  دوره کارشناسی ارشد در 57 رشته گرایش و تعداد 57 دانشجو در دوره ی دکتری در 12 رشته گرایش در دانشگاه ایلام ثبت نام بعمل آوردند.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: از میان 524 نفر دانشجوی دوره کارشناسی ارشد، 50 نفر بصورت بدون آزمون (از طریق استعدادهای درخشان) و 474 نفر از طریق آزمون شامل 373 نفر در دوره ی روزانه و 96 نفر در دوره های نوبت دوم و 5 نفر به صورت پردیس ثبت نام پذیرش شدند.

خانم دکتر پیرزادنیا، اضافه کرد: در دوره دکتری نیز تعداد 53 نفر ثبت نام نمودند، که از این تعداد، دو نفر بصورت بدون آزمون (استعدادهای درخشان) و 51 نفر شامل: 38 نفر بصورت روزانه و 13 نفر بصورت شبانه از طریق آزمون پذیرش شدند.