دانشگاه ایلام امروز میزبان معاونت آموزشی وزارت علوم خواهد بود

با دعوت رئیس دانشگاه، معاون آموزشی وزارت علوم امروز میهمان دانشگاه ایلام خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، امرزو و فردا میهمان دانشگاه ایلام خواهد بود.

در این سفر دو روزه که به دعوت رئیس دانشگاه ایلام صورت می ‌گیرد، مدیران دفتر گسترش، برنامه‌ ریزی آموزشی و امور دانشگاه ‌های غیر دولتی، آقای دکتر شریعتی  را همراهی می‌ نمایند و برنامه هایی شامل: نشست معاونین آموزشی دانشگاه های منطقه پنج کشور، دیدار با هیأت رئیسه دانشگاه ایلام، بررسی مسایل و نیازمندی‌ های آموزشی دانشگاه، برگزاری جلسه هیأت نظارت و ارزیابی استانی با حضور رؤسای دانشگاه‌ های استان، آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه و نشست خبری، با حضور معاون آموزشی وزارت علوم  برگزار می گردد.

دکتر شریعتی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران از دی ماه 1393 تاکنون عهده دار معاونت آموزشی وزارت علوم است.