آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی استان ایلام در سال 1397 در دانشگاه برگزار می گردد

آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی  استان ایلام در سال 1397 با حضور 201 داوطلب در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مصطفی نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با اعلام این خبر، اظهار داشت: آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی با حضور 201 داوطلب شامل 96 نفر دواطب خانم و 105 نفر داوطلب آقا، صبح روز جمعه مورخ 97/07/20  در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: فرآیند برگزاری آزمون صبح از ساعت 8:30 در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی آغاز و درهای ورود به جلسه امتحان نیم­ ساعت قبل از شروع فرآیند بسته خواهد شد، لذا کلیه داوطلبان می‌بایست قبل از بسته شدن درهای ورودی در محل حوزه امتحانی خود حاضر باشند.

دکتر نعمتی، اضافه کرد: با توجه به اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون، چنانچه داوطلبان مغایرتی در اطلاعات مندرج در کارت شرکت در آزمون مشاهده نمودند، لازم است برای اصلاح مورد یا موارد مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «ج» به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه ‌ی رفع نقص مراجعه نمایند. همچنین در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون‌، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار الزامی است.