انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به سمت دبیر شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 5 کشور

دکتر شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، به سمت دبیر شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 5 کشور منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در حکمی دکتر محمد رضا شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را به سمت دبیرشورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 5 کشور منصوب کرد. دکتر غفاری در این حکم خواستار راه اندازی دبیرخانه منطقه در دانشگاه ایلام و اهتمام در نیل به اهداف تعیین شده شورای منطقه 5 شده است.

انتصاب معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه به سمت دبير شوراي هماهنگي معاونان فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي منطقه 5 کشور