تیم باور دانشگاه عنوان اول مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی را کسب کرد

تیم باور داشگاه ایلام عنوان تیم منتخب مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فینال هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی با موضوع «کنترل دسترسی افراد به شبکه های اجتماعی سبب کاهش آسیب های ناشی از آن می شود» با شرکت دو تیم باور از دانشگاه ایلام و تیم افق از دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد و در پایان تیم باور از دانشگاه ایلام بعنوان تیم منتخب انتخاب شد .

در تیم یاور دانشگاه ایلام خانمها زهرا ملک ملکی، یاسمین عاطی نژاد، آمنه عصفوری نژاد  و زهرا ظفری عضویت داشتند.

مرحله استانی هفتمین مسابقات ملی دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی با شرکت هشت تیم و معرفی تیم برتر بکار خود پایان داد.