ارتقای رتبه علمی 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام

در پنجمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه ایلام، 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ارتقاء رتبه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  پنجمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه در دور دوم، صبح پنج شنبه 96/9/2 با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه و هیأت ممیزه و تمامی اعضاء برگزار گردید.

در این جلسه، 7 پرونده مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با ارتقاء رتبه یک نفر  از اعضای هیأت علمی به رتبه استادی و 4 نفر به رتبه دانشیاری به شرح ذیل موافقت بعمل آمد:

آقای دکتر آرش  قربانی چقامارانی عضو هیات علمی گروه شیمی به رتبه استاد تمامی

آقای دکتر شمس الله سراج عضو هیات علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی به رتبه دانشیاری

آقای دکتر عبدالجبار زرگوش نسب عضو هیات علمی گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی به رتبه دانشیاری

آقای دکتر اردشیر شیری عضو هیات علمی گروه مدیریت به رتبه دانشیاری

آقای دکتر جمال خداکرمی عضو هیات علمی گروه معماری به رتبه دانشیاری

شایان ذکر است در سه سال اخیر در مجموع 27 نفر از اعضای هیات علمی به رتبه دانشیاری و 4 نفر به رتبه استاد  تمامی ارتقاء یافته اند .

ارتقاي رتبه علمي 5 نفر از اعضاي هيات علمي دانشگاه ايلام