انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خیریه استان

در راستای توسعه همکاری های مشترک، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خیریه استان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی مراسمی با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر صیدی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر یاری رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و حجت الاسلام باپیری رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه استان،  تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خیریه استان به امضاء رسید.

در این مراسم، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، با اشاره به اینکه دانشگاه ایلام توانایی ها و قابلیت های مختلفی را در حوزه های آموزشی و پژوهشی دارد و با توجه وجود زمینه های همکاری بین دانشگاه و سازمان اوقاف در بخش های مختلف و از جمله در تدوین طرح های پژوهشی و هدایت پایان نامه ها،  خواستار توسعه همکاری در این زمینه ها شد و بر برگزاری جلسات مشترک به صورت دوره ای تأکید کرد.

در ادامه تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و سازمان اوقاف و امور خیریه استان به امضاء طرفین رسید.