بازدید مهندسین ناظر و طراح استان از پروژه های عمرانی دانشگاه

مهندسین ناظر و طراح عضو سازمان نظام مهندسی استان از پروژه های عمرانی  دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با هدف ارتقاء دانش مهندسین ناظر و طراح عضو سازمان نظام مهندسی، برگزاری دوره های ارتقاء این مهندسین به دانشگاه ایلام واگذار گردیده است. در حاشیه برگزاری این دوره ها، با هماهنگی دفتر طرح های عمرانی و اداره تحول و بهره وری دانشگاه، عصر روز دوشنبه بیستم آذر این عزیزان از پروژه های عمرانی  دانشکده علوم پایه، توسعه دانشکده ادبیات و  علوم انسانی و ساختمان سازمان مرکزی بازدید کردند.

با توجه به حساسیت های دفتر طرح های عمرانی در زمینه کاهش مصرف انرژی و بکارگیری دانش روز در پروژه های عمرانی از جمله تکنولوژی های نوین مورد استفاده در این پروژه ها شامل:

1ـ بکارگیری سیستم اجرای دیوار خشک

2ـ نصب پانل های 3D

3ـ مهار دیوارهای پیرامونی و تیغه بندیها بر اساس آیین نامه 2800

4ـ اجرای دیوارهای دو جداره عایق مطابق با مبحث 19 مقررات ملی ساختمان

در این بازدید آقای مهندس سعید طولابی عضو هیأت علمی گروه عمران و مدرس این دوره،  توضیحات لازم را به مهندسین ارائه کردند.

لازم به ذکر است که فنآوری های بکار رفته در این پروژه ها مورد استقبال اغلب مهندسین قرار گرفته و تجارب دانشگاه در این زمینه را مفید و آموزنده ارزیابی نمودند.

بازديد مهندسين ناظر و طراح استان از پروژه هاي عمراني دانشگاه بازديد مهندسين ناظر و طراح استان از پروژه هاي عمراني دانشگاه بازديد مهندسين ناظر و طراح استان از پروژه هاي عمراني دانشگاه