پذیرش 46 دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در دانشگاه

46 دانشجو  بصورت روزانه و شبانه در  مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد، در دانشگاه پذیرش شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم دکتر مینا پیرزاد نیا، سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه، درباره ثبت نام و پذیرش دانشجویان در مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در دانشگاه، بیان داشت: بعد از فراخوان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشجویان، در مجموع 46 دانشجو در دانشگاه پذیرش شدند، که از این میان 33 نفر در دوره روزانه و 13 نفر در دوره شبانه  بودند.

سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: از مجموع 46 دانشجوی ثبت نام شده، 6 نفر پذیرفته شده مهرماه دوره های شبانه و پردیس دانشگاه بودند، که در مرحله تکمیل ظرفیت به صورت روزانه پذیرش شدند و 40 نفر باقیمانده از سوی سازمان سنجش معرفی شده و یا پذیرفته شده دانشگاه های رازی، بوعلی سینا، کاشان، باهنر کرمان و ... بودند، که پس از قبولی در مرحله تکمیل ظرفیت، به دانشگاه ایلام منتقل شدند.

خانم دکتر پیرزاد نیا، اضافه کرد: تاکنون 5 نفر از دانشجویان پذیرفته شده و مشغول به تحصیل دانشگاه، پس از مرحله تکمیل ظرفیت، به دانشگاه های دیگر منتقل شده اند.

پذيرش 46 دانشجو در مرحله تکميل ظرفيت کارشناسي ارشد در دانشگاه