شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها

رئیس دانشگاه: آرزوی همه ما عدالت خانه ای است، که جدای از سلایق فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مورد احترام و ملجأ همگان باشد

رئیس دانشگاه، تأکید کرد: آرزوی همه ما عدالت خانه ای است، که جدای از سلایق فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مورد احترام و ملجأ همگان باشد و بدون تردید حضور افکار مقبول نظام در دستگاه قضا و تنوع فکری به شرط عدم گرایش و پیروی از عوامل غیر قانونی، تضمین کننده تاثیر احکام صادره است/در آستانه 40 سال اجرای برنامه های توسعه نظام قضایی، پیشنهاد می کنم، دستور بفرمایید جمعی دلسوز و فرزانه، میزان دستیابی به حرکت در مسیر عدالت علوی را رصد و گزارش نمایند، تا میزان فاصله و تحقق کامل آن پیوسته در نظر قرار گیرد/ حل مشکل فساد مستلزم مبارزه جامعه با فساد در هر شکل، جایگاه و لباس است/ از ریاست محترم قوه تقاضا انتطاردارم، توسعه در بخش پژوهش قوه را بطور جدی در نظر داشته باشند، ما بر این عقیده ایم که ریشه یابی بسیاری از مسائل، که دستگاه قضا با آن درگیر است، مهمتر از حل موردی و مصداقی پرونده ها است/ اینجانب مسؤلیت یکی از دانشگاه هایی را بر عهده دارم، که در آن چند صدایی مورد قبول قرار گرفته است و فرصت و زمینه مطلوب را برای حضور دیدگاه های متنوع در بین دانشجویان فراهم نموده است، لذا  از دستگاه قضایی کشور، تسری این روند در کل کشور را خواستارم.

    به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، در مراسم دیدار آیت الله آملی لاریجانی رئیس محترم  قوه قضائیه با روحانیون، نخبگان و اعضای هیأت علمی دانشگاه های استان،  صبح روز  پنج شنبه هفتم دی ماه، در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید، ضمن خیرمقدم به آیت الله آملی لاریجانی و هیئت همراه به استان و دانشگاه ایلام و دیگر حاضرین در جلسه، به نقش مردم ایلام در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و بیان داشت: به استانی  تشریف فرما شده ­اید، که یادمان دفاع مقدس است و رشادت های جوانان ایران زمین را بر جبین خود دارد، یاد شهدا گرامی، روحشان شاد و راهشان پاینده باد.

    دکتر علی اکبری، به استقبال مردم ایلام از زائرین اربعین پرداخت و گفت:  افتخار دیگر مردم شریف این استان، خدمت مخلصانه به زُوار سید الشهدا است، که بی شک عزت دو دنیا است و مستحضرید، که ایلام پایتخت خادمان سیدالشهداء نام گرفته است.

    رئیس دانشگاه، در ادامه به وضعیت آموزش عالی استان اشاره کرد و بیان داشت: مایلم با خرسندی به عرض برسانم، که جمعیت تحصیلکرده دانشگاهی نسبت به کل جمعیت استان، حائز رتبه اول در کشور است، که البته این موضوع هم فرصت است و هم تهدید. هم اکنون در استان ایلام 27 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در قالب تمام زیر نظام های دولتی، علوم پرشکی، آزاد، پیام نور، جامع علمی کاربردی، فنی و حرفه ای و  غیر دولتی، با جمعیتی بالغ بر 31 هزار دانشجو و حدود 700 عضو هیأت علمی فعالیت دارند، ناگفته نماند، که در این مجموعه قدمت دانشگاه ایلام به 40 سال پیش برمی گردد، که به برکت تشریف فرمایی رهبر انقلاب در سال 71، فعالیت آن در قالب دانشگاه جامع رقم خورد.

     دکتر علی اکبری، در ادامه خواستار تحقق عدالت بعنوان یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی در سطح کشور شد و بیان داشت:  بعنوان مسئول عالی نهاد علمی استان و در آستانه 22 بهمن، که بطور معمول به ذکر خدمات 40 ساله نظام اسلامی پرداخته می شود، براین باورم که چه بسا شایسته آن باشد، که دوباره و از  سر صدق به آرمان ها و اهداف ناب انقلاب، علی الخصوص عدالت در همه جنبه های آن انداخته شود، تا میزان تحقق آن سنجیده شود و کاستی ها و قوت ها با هم دیده شود.

    رئیس دانشگاه، افزود:  یکی از آرمان های انقلاب برپایی عدالت علوی بود. شعار برابری و برادری، حکومت عدل علی، همچون برگ زرینی در تاریخ انقلاب این ملت می درخشد. ما شیعیان مفتخریم که عدالت امام اول ما، فقط محبوب و مطلوب تشیع نیست، همه ما کلام جرج جرداق مسیحی در خصوص حضرت امیر را با ذوق و شوق نقل می کنیم: «قتل فی محراب لشدت عدله»، این عدالت امیر که دست برادر را می سوزاند، به آرمان انقلاب ما تبدیل شده  و ما همه خواهان برپایی عدالت علوی در ذیل جمهوری اسلامی شده ایم.

      دکتر علی اکبری، اضافه کرد: در آستانه 40 سال اجرای برنامه های توسعه نظام قضایی، پیشنهاد می کنم، دستور بفرمایید جمعی دلسوز و فرزانه، میزان دستیابی به حرکت در مسیر عدالت علوی را رصد و گزارش نمایند، تا میزان فاصله و تحقق کامل آن پیوسته در نظر قرار گیرد.

   رئیس دانشگاه، به موضوع فساد در جامعه پرداخت و اظهار داشت: به اغتنام فرصت حضور شخصیت های حوزوی، دانشگاهی و مسئولین محترم دستگاه قضایی و متناسب با مسئولیت اجتماعی نهاد علم، مایلم به یک مشکل اصلی جامعه اشاره کنم، که چه بسا هر سه گروه در خصوص ضرورت پرداختن به آن نظر مشترک داشته باشیم، ما جامعه دانشگاهی استان از عادی و عمومی شدن و از بین رفتن قُبح فساد در جامعه بیمناکیم، به عرض می رسانم این دغدغه نمی تواند دستاویز برای معاندین گردد.

     دکتر علی اکبری، افزود: بعنوان  یکی از خادمان و دلسوزان این مرز و بوم معتقدم، که تنوع ابعاد فساد در وضع موجود، در شان جامعه اسلامی نیست. اینجانب به هیچ وجه قوه قضاییه را تنها مسئول مقابله با فساد نمی دانم، بلکه بسیج سه قوه و اقدام عملی تمام ارکان جامعه برای مبارزه با فساد انتظار جدی همه است. 

   رئیس دانشگاه، تأکید کرد: حل مشکل فساد مستلزم مبارزه جامعه با فساد در هر شکل، جایگاه و لباس است. بلای وحشتناکی که ممکن است روزی با غفلت، سکوت، لبخند، رضایت یا حمایت هر یک از ما ایجاد شده باشد، جز با احساس مسئولیت مشترک همگان قابل حل نمیباشد، از این رو همه را به کمک دستگاه محترم قضایی برای ریشه کنی فساد در ابعاد مختلف آن در جامعه فرا می خوانیم.

     دکتر علی اکبری، با اعلام آمادگی نهاد علم برای کمک به دستگاه قضایی در زمینه پژوهش، گفت:  نهاد علم، پژوهش را کلید توسعه می داند و همه را به ابتنای امور به پژوهش فرامی خواند، ضمن اعلام آمادگی جهت توسعه فعالیت های پژوهشی، از ریاست محترم قوه تقاضا دارم، توسعه در بخش پژوهش قوه را بطور جدی در نظر داشته باشند، ما بر این عقیده ایم که ریشه یابی بسیاری از مسائل، که دستگاه قضا با آن درگیر است، مهمتر از حل موردی و مصداقی پرونده ها است.

     دکتر علی اکبری، در ادامه به قبول وجود چند صدایی در دانشگاه ایلام، تأکید کرد:  مسئولین محترم قوه قضاییه خدا را شاکرم، که اینجانب مسؤلیت یکی از دانشگاه هایی را بر عهده دارم، که در آن چند صدایی مورد قبول قرار گرفته است و فرصت و زمینه مطلوب را برای حضور دیدگاه های متنوع در بین دانشجویان فراهم نموده است، ضمن ابراز قدر دانی از مسؤلین قضایی، امنیتی، انتظامی و حاکمیتی استان برای کمک به ایجاد این فضا به استحضار می رساند، تجربه موفق استان ایلام در واگذاری امور دانشگاهیان به دانشگاه، به لحاظ وجود قوانین و مقررات هزینه کمتری را به جامعه تحمیل می نماید، لذا  از دستگاه قضایی کشور، تسری این روند در کل کشور را خواستارم، تا خدای نخواسته شاهد مواردی چون دانشگاه ارومیه و شیراز نباشیم.

     رئیس دانشگاه، تأکید کرد: استقلال دستگاه قضا در تمام ابعاد مورد تأیید و حمایت جامعه علمی است و آرزوی همه ما عدالت خانه ای است، که جدای از سلایق فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مورد احترام و ملجأ همگان باشد و بدون تردید حضور افکار مقبول نظام در دستگاه قضا و تنوع فکری به شرط عدم گرایش و پیروی از عوامل غیر قانونی، تضمین کننده تاثیر احکام صادره است.

    رئیس دانشگاه، تأکید کرد: ضمن احترام به کلیه خادمان نسل اول قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، تربیت قضات جوان، راهیابی آنان به سطوح مدیریتی و اعتماد به جوانان تحول گرا، می تواند به پویایی و پایایی این نهاد وزین مدد رساند.

    دکتر علی اکبری، خاطر نشان کرد: بر خود لازم می دانم از تلاش های صادقانه دادگستری کل محترم استان برای بهسازی و تقویت زیرساخت‌های اجرایی و قضایی استان تشکر نمایم. طبیعی است، که تأمین این انتظارات منوط به توسعه و تحقق دولت الکترونیک و استفاده حداکثری از فناوری‌های مرتبط است، که اجرای این مهم خواهد توانست، به تسریع امور و رضایت مندی بیش از پیش آحاد جامعه از زحمات متولیان عدالت کمک نماید.

    رئیس دانشگاه، به تدوین و ابلاغ منشور حقوق شهروندی از طرف دولت اشاره کرد و بیان داشت: ضمن تشکر از دولت محترم در تدوین و ابلاغ منشور حقوق شهروندی، حمایت ریاست محترم قوه از این منشور و اهتمام مناسب به فعالیت های ترویجی دستگاه قضا در قالب آشنایی با قوانین، مقررات و تبیین حقوق شهروندان خواهد توانست، به تکریم بیشتر انسانها، جامعه عمل بپوشاند.

   دکتر علی اکبری، در پایان، تأکید کرد: جامعه علمی و دانشگاه ایلام عزم خود را برای یاری نهاد قضا، چه در سطح ملی و چه در سطح استانی، برای کمک به هرگونه همکاری و همراهی به کار خواهد بست.

رئيس دانشگاه: آرزوي همه ما عدالت خانه اي است، که جداي از سلايق فکري، فرهنگي، اقتصادي و سياسي مورد احترام و ملجأ همگان باشد