انتخاب اعضای جدید هیأت ممیزه دانشگاه

یازده عضو جدید حقیقی هیأت ممیزه دانشگاه، با رأی مستقیم اعضای هیأت علمی دانشکده ها انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس آئین نامه جدید تشکیل هیأت ممیزه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغی وزارت علوم، 11 عضو جدید هیأت ممیزه دانشگاه، با رأی اعضای هیأت علمی (بر اساس سهم دانشکده ها) در روز دوشنبه 96/9/27 انتخاب شدند.

بر اساس دستورالعمل جدید اعضای حقوقی هیأت ممیزه سه نفر شامل:  رئیس دانشگاه، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاون پژوهش و فناوری می باشند و اعضای حقیقی 17 نفر هستند، که 11 نفر با رأی گیری توسط اعضای هیأت علمی انتخاب می شوند و 6 نفر دیگر با رتبه استاد تمامی از دانشگاه های دیگر سطح کشور و به پیشنهاد رئیس دانشگاه و با تأیید وزارت علوم انتخاب می گردند. همچنین یک الی سه نفر به پیشنهاد هیات امناء و هیأت ممیزه وزارت علوم و بعنوان نماینده وزیر علوم در هیأت ممیزه دانشگاه حضور خواهند داشت.

اعضای منتخب  هیأت ممیزه در دانشکده کشاورزی:

1-دکتر حاجی کریمی

2-دکتر فرشید فتاح نیا

3-دکتر مهدی صیدی و دکتر محمد جواد زارع (مشترک) در نهایت یک نفر از بین این دو انتخاب می شود.

اعضای منتخب  هیأت ممیزه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی:

1-دکتر سیاوش یاری

2-دکتر رحمان ذبیحی

3-دکتر اسفندیار محمدی

اعضای منتخب  هیأت ممیزه در دانشکده فنی و مهندسی:

1-دکتر سید حسین حسینی

اعضای منتخب  هیأت ممیزه در دانشکده علوم پایه:

1-دکتر محمود روشنی

2-دکتر شهریار عباسی

اعضای منتخب  هیأت ممیزه در دانشکده پیرا دامپزشکی:

1-دکتر فاضل پوراحمد

اعضای منتخب  هیأت ممیزه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی: