پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت روز خبرنگار، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه پیامی به شرح ذیل صادر کرد:

«ن و القلم و ما یسطرون»

«سوگند به قلم و آنچه می نویسد»

17 مرداد، روز خبرنگار یادآور رسالتی است که خبرنگاران در مسیر پیشرفت بشریت و ترویج حق و حقیقت فریاد می کنند. این روز بزرگ را به همه خبرنگاران، به ویژه خبرنگاران عرصه دانش در اقصی نقاط ایران اسلامی و ایلام سرفراز تبریک می گویم. خبرنگار چونان شمعی پرفروغ است که همواره شعله آگاهی را با جان خویش بر می افروزد و برای دستیابی به صلح و صلاح شهروندان در جهان امروز می کوشد. دانشگاه ایلام بر این باور است که اصحاب علم و دانش با پیوند عمیق و ریشه داری که با اصحاب رسانه و ارتباط دارند همچون دو بال پیشرفت و موفقیت، زمینه صعود جامعه و شهروندان ایران زمین را به سوی اهداف عالی انسانی فراهم می سازند. ما می توانیم با همفکری و همراهی، همچون گذشته منادی امید و ایمان باشیم و به مسئولیتمان در قبال حقوق شهروندان برای دستیابی آسان و شرافتمندانه به اطلاعات و آزادی وفادار بمانیم.

دکترمحمد علی اکبری

رئیس دانشگاه ایلام