آغاز5دوره آموزشی ویژه مهندسین ناظر روستایی بنیادمسکن استان

با انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ،تعداد 5 دوره آموزشی جهت مهندسین ناظر روستایی استان برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،آقای عسکری نیا رییس گروه تحول وبهره وری دانشگاه اظهارنمود:براساس انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ، 5 دوره آموزشی که شامل مباحث8و19مقررات ملی ساختمان،طراحی معماری ساختمان های روستایی،روش های ساده زیباسازی مسکن روستایی،بررسی وتحلیل نقشه های اجرایی باتوجه به نقشه های محاسباتی تهیه شده،اقلیم وانرژی درساختمان های روستایی،آشنایی باطرح های هادی وفرادست وارزیابی کیفی مسکن روستایی وکنترل مضاعف نقشه های معماری،درمدت 5روز ودردونوبت صبح وظهر تشکیل شده است.

آقای عسکری نیا افزود،آقایان دکترخداکرمی ،دکترشاوردی ودکترسلاورزی ازدانشکده فنی ومهندسی دانشگاه ایلام ،ازاساتید آموزشی این دوره بوده.که بیانگرمباحث علمی درموضوعات فوق برای 90نفراز مهندسین ناظر روستایی استان می باشند.