اخذ مجوز چهار رشته تحصیلی

با رایزنی و پی گیرهای دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم با اخذ صدور مجوز قطعی چهار رشته تحصیلی جدید برای دانشگاه موافقت بعمل آورد.

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره فرایند اخذ مجوز رشته های تحصیلی جدید؛ اظهار داشت: دفتر گسترش آموزش عالی یک سایت جدید راه اندازی کرده که دانشگاه ها برای اخذ مجوز رشته های تحصیلی جدید،  درخواست های خود را  باید از طریق این سامانه ثبت و پی گیری نمایند، که بعد از ارزیابی توسط کارشناسان گروههای تخصصی  و در صورت دارا بودن شرایط، مجوز صدور رشته ها توسط شورای گسترش آموزش عالی صادر می گردد.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره اخذ مجوز چهار رشته تحصیلی جدید در مرداد ماه بیان داشت: در راستای توسعه دانشگاه، درخواست اخذ مجوز 12 رشته تحصلیی جدید از طرف دانشگاه به دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم ارائه گردیده، که با رایزنی و پی گیریهای ریاست محترم دانشگاه، این دفتر با اخذ مجوز چهار رشته  تحصیلی  جدید شامل: کاردانی تکنولوژی تولیدات دامی و کاردانی تکنولوژی ماشینهای کشاورزی برای آموزشکده فنی و کشاورزی دهلران و رشته های کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری برای پردیس اصلی دانشگاه موافقت قطعی بعمل آورد.

دکتر نعمتی اضافه کرد: طبق اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1396 توسط سازمان سنجش، در این چهار رشته تحصیلی در مهر ماه امسال  دانشجو پذیرش خواهد شد.

اخذ مجوز چهار رشته تحصيلي