برگزاری هفتمین جلسه شورای مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه¬های منطقه پنج کشور

هفتمین جلسه شورای مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه پنج کشور به میزبانی دانشگاه آیت اله بروجردی روزچهارشنبه 11مردادماه باحضور مدیرکل محترم امور اداری و پشتیبانی وزارت عتف ومدیران اداری وپشتیبانی منظقه5برگزارگردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  در ابتدای جلسه رییس محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آیت الله بروجردی ضمن خیر مقدم وخوش آمدگویی به مهمانان، احادیث و روایات در خصوص اهمیت پی­گیری و انجام امور بیان داشتند. سپس آقای خورانی مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام و دبیر شورای مدیران منطقه5، ضمن تشکر از حضور مهندس عبدالحسینی،مدیرکل محترم امور اداری و پشتیبانی وزارت عتف و هیأت همراه در خصوص دستور کار جلسه توضیحاتی ارائه نمودند.

دبیرمنطقه 5 اظهار داشت: تشکیل ستاد رفاهی کارکنان و توجه به مسائل رفاهی کارکنان دانشگاه ها، رفع ابهام و تأمین بودجه مناسب جهت اجرای قانون ایثارگران و تمهیدات لازم در خصوص تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی ازاولویت های منطقه می باشد. وی گفت:اعضای قراردادی دانشگاه ها از سابقه طولانی برخوردارند و رفع مشکل تبدیل وضعیت این عزیزان علاوه بر ایجاد انگیزه در جهت انجام بهتر امور،باعث می شودبارمالی پرداخت حقوق اعضای قراردادی ،ازبودجه جاری دانشگاه هابرداشته می شود.

در ادامه جلسه آقای مهندس عبدالحسینی، مدیرکل امور اداری و پشتیبانی وزارت عتف در سخنانی بیان داشتند: دغدغه های مطرح شده از قبل در دستور کار قرار دارد و در این راستا مذاکرات و جلساتی صورت گرفته است. ایشان ابراز داشتند که حوزه معاونت محترم اداری، مالی و منابع انسانی در تلاش هستند که اعتبارات مصوب دانشگاه­ها در صورت تحقق توافقات انجام شده به میزان 1.5 برابر افزایش یابد.

مدیرکل محترم امور اداری و پشتیبانی وزارت عتف، با تأکید بر ضرورت خلق منابع درآمدی جدید به مواردی همچون سهم وزارت علوم از اموری مانند ورزش و اوقات فراغت، عوارض مصرف سیگار، نوشابه های گازدار و واردات خودرو اشاره داشتند و بیان کردند: بخشهای مختلف معاونت اداری و مالی در حال تلاش هستند تا بتوانیم بودجه سالانه را از 8 هزار و 500 میلیارد تومان به 17 هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.

سپس مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه ها بابیان مسایل مختلف خواستار پیگیری این مسایل در وزارت شدند.