حضوردکترعلی اکبری درنشست معاون وزیر آموزش عالی عراق باقائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل

دکترعلی اکبری دردیدار روزچهارشنبه دکتر حسین سالار آملی،قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با دکتر محمد عبد عطیه سراج معاون اداری وزیر آموزش عالی و پژوهش های علمی عراق شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تقویت همکاری های علمی بین دو کشور ایران و عراق، ایجاد دانشگاه ویژه خواهران در عراق، تاسیس دانشکده های مشترک بین دو کشور و اجرایی شدن تفاهم نامه های همکاری، مورد تبادل نظر طرفین قرار گرفت.

براساس این گزارش، رئیس دانشگاه ایلام و نمایندگانی از وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه صنعتی شریف از کشورمان در این دیدار حضور داشتند.

گفتنی است رایزن فرهنگی عراق در جمهوری اسلامی ایران، رئیس دانشگاه مستنصریه و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه بغداد، معاون وزیر آموزش عالی و پژوهش های علمی عراق را در این دیدار همراهی می کردند.