برگزاری کارگاه ارزیابی و صدور رأی ویژه مدیران و اعضای هسته های گزینش دانشگاههای آموزشی عالی در دانشگاه

کارگاه ارزیابی و صدور رأی ویژه مدیران و اعضای هسته های گزینش دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی سراسر کشور، برای اولین بار در دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای خلیل زارعی مدیر هسته گزینش دانشگاه با اعلام این خبر، اظهار داشت: کارگاه ارزیابی و صدور رأی، ویژه مدیران و اعضای هسته های گزینش دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی سراسر کشور، با حضور آقای کرمی معاون دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش  کارکنان وزارت عتف، روز چهارشنبه 96/6/22 در دانشگاه برگزار می گردد.

وی افزود: این کارگاه بنا به درخواست هیأت مرکزی گزینش وزارت عتف و موافقت ریاست محترم دانشگاه، برای اولین بار در دانشگاه برگزار می شود، که تدریس این دوره توسط دکتر صیادی از اساتید توانای هیأت عالی گزینش کشور ارائه می شود و  فرصت مغتنمی برای ارتقاء سطح دانش مدیران و اعضای هسته های گزیش دانشگاهها و موسسات آموزش عالی  فراهم شده است.

برگزاري کارگاه ارزيابي و صدور رأي ويژه مديران و اعضاي هسته هاي گزينش دانشگاههاي آموزشي عالي  در دانشگاه