قهرمانی تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه در مسابقات قهرمانی منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور

تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه، در مسابقات قهرمانی منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور، در بیین 5 تیم موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی، مسابقات فوتسال دانشجویان پسر منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه ایلام و با حضور تیم های رازی کرمانشاه، کردستان، لرستان و دانشگاه آیت اله بروجردی از تاریخ 22 الی 27  اسفند ماه 96 برگزار گردید، که در این مسابقات تیم دانشگاه ایلام عنوان  قهرمانی را کسب کرد  و تیمهای دانشگاه کردستان و دانشگاه آیت اله بروجردی به ترتیب دوم و سوم شدند.

اعضای تیم دانشگاه ایلام: نیما زادخوب، محمدحسین سعیدی، حسین گرگی زاده، امیررضا کرمی، مسعود رجبی، سیدعلی عینی نسب، عقیل جلیزی، مرتضی ثمره نیا، مهران رضایی، عرفان میرزایی، میثم شکربیگی، کیوان والامنش.

شایان ذکر است مربیگری تیم را  آقای  سعید مرادی و آقای جعفر  زرگوشی سرپرست تیم را بر عهده داشتند.

قهرماني تيم فوتسال دانشجويان پسر دانشگاه در مسابقات قهرماني منطقه 5 ورزش دانشگاه هاي کشور