برگزاری کارگاه «سلامت - ایمنی - محیط زیست» یا HSE

کارگاه آموزشی  «سلامت - ایمنی - محیط زیست» یا HSE با ارائه مباحثی متنوع و جذاب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارگاه «سلامت - ایمنی - محیط زیست»  یا ­HSE ­،  با تدریس مهندس احمد یاری، با شرکت جمع زیادی از از اعضای هیأت علمی، کارشناسان آزمایشگاه ها و دانشجویان تحصیلت تکمیلی، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این کارگاه، مهندس  یاری، مباحثی را در زمینه شناسایی خطرات مدیریت ریسک در آزمایشگاه ها، پسماندها و توصیه های زیستی و ملزومات هر سطح، ایمنی مواد شیمایی، برق و حریق در آزمایشگاه ها و انواع مدیریت  HSE ارائه داد.

برگزاري کارگاه «سلامت - ايمني - محيط زيست»  يا HSE   برگزاري کارگاه «سلامت - ايمني - محيط زيست»  يا HSE   برگزاري کارگاه «سلامت - ايمني - محيط زيست»  يا HSE