دکتر مالک عبدی استادیار دانشگاه برای اولین بار در استان ایلام مجوز مترجم رسمی قو قضائیه (زبان عربی) را اخذ کرد

دکتر مالک عبدی، استادیار دانشگاه، مجوز مترجم رسمی قو قضائیه (زبان عربی)، را برای اولین بار در استان ایلام، به استناد قبولی در آزمون مترجمین رسمی اخذ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مالک عبدی، عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برای اولین بار در استان ایلام، مجوز مترجم رسمی قو قضائیه (زبان عربی)، را به استناد کسب رتبه یک (و  قرار گرفتن در ردیف 10 نفر برتر در میان کلیه زبانها) در آزمون  مترجمین رسمی قوه قضائیه در سال 1394، که با نظارت معاونت حقوق قوه قضائیه و توسط سازمان سنجش برگزار گردید، اخذ کرد.

دکتر مالک عبدي استاديار دانشگاه براي اولين بار در استان ايلام مجوز مترجم رسمي قو قضائيه (زبان عربي) را اخذ کرد