تقدیر معاون اول رئیس جمهور از دانشجوی دکتری دانشگاه بعنوان دانشجوی نمونه کشوری

دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، از دانشجوی دکتری دانشگاه، بعنوان دانشجوی نمونه کشوری، تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه 96/12/15 در مراسمی با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در بیست و ششمین جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه، از 40  دانشجوی نمونه کشوری تقدیر شد.

در این مراسم، در ادامه توفیقات دانشگاه ایلام و برای اولین بار، خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوی دکتری دانشگاه، بعنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شد و مورد تقدیر معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت.

در این مراسم، دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه و دکتر عدالتی، معاون دانشجویی دانشگاه حضور داشتند.

تقدير معاون اول رئيس جمهور از دانشجوي دکتري دانشگاه بعنوان دانشجوي نمونه کشوري تقدير معاون اول رئيس جمهور از دانشجوي دکتري دانشگاه بعنوان دانشجوي نمونه کشوري