مراسم کاشت نهال در دانشگاه

همزمان با روز درخت کاری و هفته منابع طبیعی و در راستای توسعه فضای سبز، مراسم کاشت نهال در دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با روز درخت کاری و هفته منابع طبیعی و در راستای توسعه فضای سبز، حفظ و نگهداری درختان و محیط زیست و همچنین ترویج فرهنگ کاشت درخت و درختکاری، مراسم کاشت نهال، با حضور مهندس کرمی معاون عمرانی استاندار ایلام، دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مدیرکل منابع طبیعی، جمعی از مدیران کل و روسای سازمان ها، اساتید، دانشجویان، علاقمندان و دوست داران طبیعت،  صبح امروز در محل بلوارهای جدید دانشگاه انجام گرفت.

نهال ها:

1- تعداد 100 نهال گردو

2- تعداد50 نهال توت چتری

3- تعداد 70 نهال خرمالو

4- تعداد 50 نهال افرای سرخ (برگ چناری)

مراسم کاشت نهال  در دانشگاه  مراسم کاشت نهال  در دانشگاه  مراسم کاشت نهال  در دانشگاه