حمیدرضا ارجمندی دانشجوی دانشگاه بعنوان جوان برتر استان در عرصه تشکل های دانشجویی انتخاب شد

حمیدرضا ارجمندی دانشجوی دانشگاه، از طرف ستاد ساماندهی امور جوانان استان ایلام، بعنوان جوان برتر  استان در عرصه تشکل های دانشجویی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای حمید رضا ارجمندی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم، از طرف ستاد ساماندهی امور جوانان استان ایلام، بعنوان «جوان برتر در عرصه تشکل های دانشجویی» انتخاب گردید.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.

حميدرضا ارجمندي دانشجوي دانشگاه بعنوان جوان برتر  استان در عرصه تشکل هاي دانشجويي انتخاب شد حميدرضا ارجمندي دانشجوي دانشگاه بعنوان جوان برتر  استان در عرصه تشکل هاي دانشجويي انتخاب شد