نشست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و رئیس پژوهشکده هواشناسی استان ایلام

نشست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و رئیس پژوهشکده هواشناسی استان ایلام، با هدف توسعه همکاری های علمی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک دکتر مهدی‌زاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، با آقای دکتر ملکی، رئیس پژوهشکده هواشناسی استان ایلام با حضور دکتر صیدی رئیس دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و دکتر رستمی نیا، رئیس دانشکده کشاورزی، صبح دیروز در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری برگزار گردید.

در این نشست، طرفین به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مورد علاقه پرداختند که از جمله موضوعات مطرح شده؛ تمدید تفاهم ‌نامه فی‌ مابین، تعیین اولویت ‌های پژوهشی مشترک و تعیین نقشه و مسیر راه برای اجرای پروژه های مشترک در آینده بود.

همچنین در این نشست در خصوص راه‌اندازی ایستگاه هواشناسی در دانشگاه و شیوه تامین مالی پروژه‌های مشترک تصمیم ‌گیری شد.