سالن بیلیارد دانشگاه افتتاح شد

سالن بیلیارد دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی، صبح امروز با حضور دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه، دکتر عدالتی، معاون دانشجویی و دکتر شمسایی، مدیر تربیت بدنی، سالن بیلیارد دانشگاه، به منظور استفاده دانشجویان و کارکنان، با مساحت 30 متر مربع و با هزینه ی بالغ بر 110 میلیون ریال افتتاح گردید. لازم به ذکر است دانشگاه ایلام جزو نخستین دانشگاه های فعال در این زمینه می باشد.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ایلام به منظور پرکردن اوقات فراغت دانشجویان در رشته های مختلف ورزشی  و در دو بخش همگانی و قهرمانی فعال است. در حال حاضر مدیریت تربیت بدنی دانشگاه دارای 12 انجمن ورزشی فعال در بخش دختران شامل: فوتسال، والیبال، شنا، کوهنوردی، بدمینتون، تنیس روی میز، کاراته، تکواندو، آمادگی جسمانی، دو و میدانی، شطرنج و آیروبیک و 12 انجمن ورزشی فعال در بخش پسران شامل: فوتسال، والیبال، هندبال، کشتی، بدنسازی، شطرنج، شنا، کوهنوردی، تکواندو، کاراته،  تنیس روی میز و دو و میدانی می باشد، که در آینده با راه اندازی و گسترش رشته های ورزشی  جدید از جمله بیلیارد و دوچرخه سواری امید است شاهد شکوفایی بیشتر استعداد های ورزشی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و دانشگاهیان باشیم.

خاطر نشان می سازد در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور در تابستان سال جاری در دانشگاه شیراز برگزار می گردد؛ دانشگاه ایلام موفق به  کسب سهمیه در رشته های تکواندو، کاراته و تنیس روی میز در بخش دختران و رشته‌های ورزشی هندبال،  فوتسال، کشتی و تکواندو در بخش پسران شده است و کاروان ورزشی دانشگاه ایلام یکی از شلوغ ترین کاروان های ورزشی  دانشگاه های  کشور اعزامی به این مسابقات می باشد.

سالن بيليارد دانشگاه افتتاح شد سالن بيليارد دانشگاه افتتاح شد