کسب مقام اول تیمی تنیس روی میز دختران دانشگاه در مسابقات قهرمانی دانشجویان دختر منطقه پنج کشور

تیم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه، موفق به کسب مقام اول مسابقات قهرمانی دانشجویان دختر منطقه پنج ورزش کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه، متشکل از خانمها عاطفه محمدی، فاطمه سهرابی، شکوفه نوری و مریم فرجی، در مسابقات قهرمانی دانشجویان دختر منطقه پنج کشور، که در دانشگاه آیت الله بروجردی برگزار شد، موفق به کسب مقام اول شد.

شایان ذکر است خانم لیلا غلامیان مربی و خانم فاطمه مهدوی سرپرستی این تیم را بر عهده داشتند.

کسب مقام اول تيمي تنيس روي ميز دختران دانشگاه در مسابقات قهرماني دانشجويان دختر منطقه پنج کشور