برگزاری کارگاه آموزشی «تحلیل محتوا در مطالعات علوم انسانی»

کارگاه آموزشی «تحلیل محتوا در مطالعات علوم انسانی»، با سخنرانی دکتر اسماعیل حسن زاده، دانشیار دانشگاه الزهراء برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارگاه آموزشی «تحلیل محتوا در مطالعات علوم انسانی»، با سخنرانی دکتر اسماعیل حسن زاده، دانشیار دانشگاه الزهراء، با حضور دکتر یاری رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، جمعی از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، صبح امروز در محل سالن آمفی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در این کارگاه، دکتر حسن زاده ابتدا به تعریف «تحلیل محتوا» از دیدگاه کارشناسان مختلف پرداخت و سپس اشکال آن شامل: توصیفی، استنباطی و ارتباطی را تبیین کرد و در ادامه مطالعات، ویژگی ها و مراحل آن را بررسی کرد.

برگزاري کارگاه آموزشي «تحليل محتوا در مطالعات علوم انساني» برگزاري کارگاه آموزشي «تحليل محتوا در مطالعات علوم انساني» برگزاري کارگاه آموزشي «تحليل محتوا در مطالعات علوم انساني»