برگزاری اولین دفاعیه دکتری علوم جنگل

بهروز ناصری اولین  دانشجوی دکتری علوم جنگل، از رساله دکتری خود به راهنمایی دکتر جواد میرزایی دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای بهروز ناصری دانشجوی دکتری علوم جنگل بعنوان اولین دانشجوی این رشته در مقطع دکتری، از پایان نامه خود با عنوان «تأثیر گیاه نیمه انگل موخور بر جذب عناصر معدنی و فیزیولوژی برگ و جوانه زنی بذر درخت میزبان بلوط» صبح دیروز دفاع کرد.

آقای بهروز ناصری بر روی تأثیر گیاه نیمه انگلی موخور، بر جذب عناصر و فیزیولوژی برگ گونه های درختی بلوط ایرانی، بادام و افرا کیکم، به مطالعه و تحقیق پرداخته و تاکنون 2 مقاله علمی پژوهشی را به چاپ رسانده است.

در این رساله دکتر  جواد میرزایی استاد راهنما و دکترحمید رضا ناجی و دکترمهدی پورهاشمی، استاد مشاور بودند.

برگزاري اولين دفاعيه دکتري علوم جنگل