نشست روان شناسان با موضوع «عشق و شور یا عشق و آه» برگزار شد

نشست روان شناسان با موضوع «عشق و شور یا عشق و آه» با حضور جمع زیادی از دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست روانشناسان با موضوع «عشق و شور یا عشق و آه» با حضور دکتر فاضلی، مدیر امور دانشجویی و جمع زیادی از دانشجویان، شب چهارشنبه 97/2/26 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این نشست، سه روان شناس شامل: آقایان دکتر شهرام مامی و دکتر وحید احمدی و خانم دکتر سارا آزادی مدیر مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، به بحث و بررسی شکست های عاطفی دانشجویان و ضرورت مراقب از رفتارهای آنان پرداختند و بر ضرورت دوری دانشجویان از ازدواج های احساسی و روی آوردن به ازدواج های عقلانی تأکید کردند.