پیشرفت 99 درصدی پروژه محوطه سازی و احداث راههای دسترسی دانشگاه

پروژه محوطه سازی و احداث راههای دسترسی دانشگاه، با عتبار 50 میلیارد ریال، 99 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پروژه محوطه سازی و احداث راههای دسترسی دانشگاه،  با اعتبار 50 میلیارد ریال،  در 2 فاز احداث و تکمیل محوطه سازی، به منظور سامان دهی محوطه بالادست دانشگاه، اجرای مسیرهای دسترسی به دانشکده کشاورزی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده در دست احداث علوم پایه، سامان دهی پارکینگ ها و  همچنین دسترسی به درب ورودی دوم دانشگاه، مطابق طرح جامع توسعه دانشگاه، حدود 99 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

با بهره برداری از این پروژه بیش از 350000 متر مربع بر وسعت دانشگاه افزوده خواهد شد.

پيشرفت 99 درصدي پروژه محوطه سازي و احداث راههاي دسترسي دانشگاه