جشن هفته خوابگاه ها برگزار گردید

جشن هفته خوابگاه ها با اجرای برنامه های متنوع و شاد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشن هفته خوابگاه ها، با حضور دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام غیاثی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر عدالتی، معاون دانشجویی، دکتر شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمع زیادی از دانشجویان، شب گذشته در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام غیاثی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر عدالتی، معاون دانشجویی و آقای شفیعی دبیر شورای صنtی به ایراد سخنرانی پردختند و سپس برنامه های نمایش، موسیقی محلی و مسابقه برگزار گردید و در پایان با اهداء لوح از زحمات اعضای شورای صنفی تقدیر بعمل آمد.