26 ویژگی برجسته دومین همایش بین المللی گرد و غبار

1-معاون  ریاست جمهوری و رئیس سازمان محیط زیست کشور، با برگزاری این  همایش  بین المللی در دانشگاه ایلام موافقت کرد.

2-برگزاری این همایش، یک حرکت علمی بعنوان بخشی از رسالت دانشگاه ایلام، در احساس مسئولیت اجتماعی نسبت به جامعه؛ جهت مبارزه با پدیده زیست محیطی گرد  و غبار بود.

3-میزبانی این کنفرانس برای دانشگاه ایلام، در رقابت با دانشگاه های مختلف کشور به دست آمد.

4-وزارت علوم، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان محیط زیست، هواشناسی و سازمان منابع طبیعی کشور و همچنین 7 دانشگاه کشور عراق، جزء حامیان همایش بودند.

5-استاندار ایلام ریاست شورای سیاست گذاری این کنفرانس را بر عهده داشت.

6-همایش در سه زبان انگلیسی، عربی و فارسی برگزار شد.

7-این همایش با محوریت بررسی عوامل پیدایش و گسترش این پدیده، پیامدهای ناشی از آن و راهکارهای مقابله با آن انجام گرفت.

8-هدف اصلی همایش، انسجام بین‌المللی برای حل ریشه ای معضل گرد و غبار بود.

9-هفت دانشمند صاحب نام جهانی، در این همایش شرکت داشتند.

10-افتتاحیه باشکوه همایش، با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، استاندار ایلام،  نماینده وزارت علوم، مدیر عامل موسسه جهاد نصر کشور، مدیرکل وزارت بهداشت، مدیر کارگروه ملی مبارزه با گرد و غبار، روسای دانشگاه های کشور عراق، مدیران و روسای سازمان های استان، اساتید، صاحب نظران، علاقمندان و جمع زیادی از دانشجویان برگزار گردید.

11-دکتر کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست که به علت همراهی رئیس جمهور نتوانست در مراسم افتتاحیه شرکت نماید، پیام کتبی ارسال کرد.

12-دو کارگاه آموزشی مهم با «عناوین خشکیدگی بلوط و مشارکت فائو برای مدیریت آن» و «تحلیل جامع آماری، سینو پیتیکی و ماهواره ­ای گرد و غبار در غرب ایران»، از جمله برنامه­ های آموزشی تدارک دیده شده در این همایش بود.

13-روسای پنج دانشگاه و  15 نفر از پژوهشگران کشور عراق و نماینده وزیر اقلیم کردستان در این همایش شرکت کردند.

14-اندیشمندان 60 دانشگاه و مراکز آموزش عالی کشور حضور داشتند.

15-تعداد  62  نفر، شامل 39 نفر دانشجو و 23 عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در همایش  شرکت فعال داشتند.

16-مجموعاً 250 مقاله به همایش ارسال شد، که از این تعداد 180مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

17-از 180 مقاله پذیرش شده، تعداد 50 مقاله بصورت سخنرانی و 130 مقاله بصورت پوستر ارائه گردید.

18-درمجموع 12 پنل تخصصی برگزار گردید.

19-حضور دانشمندان خارجی با استقبال گسترده اساتید، دانشجویان و علاقمندان روبرو شد.

20-جلسه هم ‌اندیشی کارشناسان بخش ‌های علمی، مهندسی و اجرایی سازمان ها و نهادهای مختلف، برای توسعه طرح‌ های مقابله با گرد و غبار در ایران، از برنامه های موفق جانبی همایش بود.

21-نماینده وزیر علوم از سطح برگزاری همایش در مقایسه با دانشگاه های دیگر تمجید کرد.

22-روند اجرایی، تدارکاتی، اسکان، پذیرایی، ارائه مقالات، اطلاع رسانی و دیگر امور مربوط به همایش، در سطح بالایی انجام گرفت.

23-اخبار همایش بصورت ویژه ای در بخش های مختلف خبری صدا و سیما در سطح ملی و استانی انعکاس یافت.

24-نمایشگاه فعالیت های سازمان و نهادهای مرتبط با پدیده گرد و غبار، در محوطه کناری سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

25-استقبال صورت گرفته در سطح ملی و استانی و شور و شعف حاکم بر فضای همایش موجب رضایت خاطر مجریان، حمایت کنندگان، میهمانان و شرکت کنندگان را فراهم کرده بود.

26-تجربه برگزاری این همایش میراث گراسنگی برای آینده دانشگاه ایلام خواهد بود.

26 ويژگي برجسته دومين همايش بين المللي گرد و غبار