برنامه‌های روز دوم، دومین همایش بین‌المللی گرد و غبار در دانشگاه

دومین روز همایش بین‌المللی گرد و غبار، با سخنرانی دانشمندان خارجی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دومین روز از این همایش ساعت 30  و 8 تا 10 و 10 دقیقه، سه تن از سخنرانان رسمی و کلیدی مطالب خود را در سالن آیت‌الله حیدری ارائه کردند.

همزمان با این برنامه در سالن فرزانگان اجلاس ویژه همایش، یعنی هم‌ اندیشی کارشناسان بخش‌های علمی، مهندسی و اجرایی برای توسعه طرح‌های مقابله با گرد و غبار در ایران برگزار شد.

همچنین از ساعت 10 و 40 تا 12 و 40 دقیقه در سالن آیت‌الله حیدری سه تن از دیگرسخنرانان کلیدی، مطالب خود را ارائه نمودند.

در بعدازظهر هم دو پنل به زبان فارسی و یک پنل به زبان انگلیسی برگزار می گردد و 13 تن از صاحب‌نظران پیامدهای ناشی از گرد و غبار وعوامل پیدایش و گسترش پدیده گرد و غبار را مورد بررسی قرار خواهند داد.

برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه  برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه