تألیف 2 کتاب آموزشی در دانشگاه ایلام

مهندس کیانوش زرین کاویانی، عضو هیأت علمی  دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی از تألیف کتاب‌های ویتامین‌ها  و آناتومی و فیزیولوژی در دانشگاه ایلام خبر داد.

مهندس کیانوش زرین کاویانی در خصوص این کتاب‌ها گفت: تألیف این 2 کتاب با همکاری خانم زهرا بیرانوند در مدت 2 سال صورت گرفت. در این تألیفات می توان نکات کلیدی و آزمون‌های ادوار مختلف را نیز خواند و کاربرد آنها برای تمام مقطع تحصیلی و رشته های پزشکی، پیراپزشکی، دامپروری و سایر رشته های کشاورزی است که  توسط انتشارات دانشگاه ایلام با تیراژ 1000 جلد به چاپ رسیده است.

تأليف 2 کتاب آموزشي در دانشگاه ايلام تأليف 2 کتاب آموزشي در دانشگاه ايلام تأليف 2 کتاب آموزشي در دانشگاه ايلام