امروز همه آمده بودند

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، بهمن 94 شاهد حماسه‌ای دیگر از حضور و شور و شعور مردم ایلام بود

امروز همگام با ملت بزرگ ایران و مردم همیشه در صحنه ایلام هیئت رئیسه دانشگاه ایلام، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان این مرکز آموزش عالی در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن شرکت کردند.

گرمای حضور سبز مردم امروز بر سرمای بهمن چیره گشت و در برابر زلال چشمه خروشان ملت رنگ باخت و این صدای جمعیت توفنده ملت بود که بار دیگر خاطره شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را در یادها زنده کرد.
امروز،  روز زن، مرد و کوچک و بزرگ بود که مثال سیل در خیابان ها به جوش و خروش درآمدند و یکپارچه یاد انقلاب بهمن 57 را گرامی داشتند
امروز همبستگی و وحدت ملی دیگر بار به نمایش درآمد تک تک مردم پیر جوان بسان زلال قطره به راه افتادند و جزیی از اقیانوس انقلاب شدند .
آری امروز همه ایران یک رنگ و یک شکل بود، همه آمده بودند تا به جهانیان بفمانند که آرمان انقلاب را فراموش نخواهند کرد و بر عهد خود پای بندند.

امروز همه آمده بودند

امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند