مدیر جدید اداره حراست دانشگاه ایلام معرفی شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی،  جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره حراست با حضور دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه ایلام، آقای داوری مسئول حفاظت پرسنل وزارت علوم  و حجت الاسلام غیاثی، مسئول دفتر نهاد رهبری درسالن حوزه ریاست برگزار گردید.

دکتر محمد علی‌اکبری در سخنانی ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) از حضور آقای داوری در این جلسه  تشکر کرد و از خدمات مهندس شکری نیز تقدیر نمود و دکتر عبدالعلی کرمشاهی را به عنوان مدیر اداره حراست دانشگاه معرفی کرد.

دکتر کرمشاهی پیش ازاین معاون دانشجویی،2دوره رییس دانشگده کشاورزی،3دوره مدیرگروه منابع طبیعی دانشکده کشاورزی ومدیردفترنظارت رادرسوابق اجرایی خوددارد.

روبط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.