دانشگاه ایلام قهرمان مسابقات فوتسال دختران منطقه 8 دانشگاه های کشور شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،درمراسم اختتامیه این مسابقات ،تیم دانشجویان دختردانشگاه ایلام که موفق شده بود تمام  حریفانش راشکست دهد قهرمان این دوره ازمسابقات شد.
درمراسم اهداء مدال های تیم ها اول تا سوم ،دکتر مصطفی نعمتی ،معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیرازتیم های شرکت کننده،وتبریک به تیم قهرمان اظهار داشت: ورزش باعث شادی ونشاط بین شما دانشجویان خواهد شد وازاینکه میزبان شماعزیزان بوده ایم بسیارخوشحال وخرسندم.

معاون دانشجویی دانشگاه ایلام افزود: امیدوارم درمدتی که ورزشکاران منطقه 8 ورزش کشور میهمان شهر ایلام بوده اند به آنها  خوش گذشته باشد و ازتمامی مدیران وهمکاران حوزه تربیت بدنی وسایرعوامل اجرایی تقدیروتشکرنمود.

دکترصالحی پورمدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام و معاون اجرایی و فنی مسابقات در آئین اختتامیه این مسابقات اظهارداشت: این مسابقات با شرکت تیم‌های دانشگاه های ایلام، بوعلی همدان، نهاوند و لرستان به میزبانی دانشگاه ایلام وبه صورت دوره ای در مدت پنج روز با حضور 60 ورزشکار برگزار شد و در پایان تیم فوتسال دانشگاه ایلام با غلبه بر حریفان خود، قهرمان این دوره از مسابقات شد و تیم های دانشگاه بوعلی همدان و دانشگاه نهاوند نیز مقام های دوم و سوم را کسب کردند.
معاون اجرایی و فنی مسابقات فوتسال دختران دانشجو افزود: این مسابقات انتخابی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه های کشور است و تیم های اول و دوم مسابقات به این المپیاد راه یافتند.
مدیرتربیت بدنی دانشگاه تاکید کرد: بر این اساس تیم فوتسال دانشگاه ایلام و دانشگاه همدان به سیزدهمین المپیاد کشوری فوتسال دانشگاه ها که مردادماه سال آینده در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود، راه پیدا کردند که هر دو سال یک بار و با حضور هشت تیم برگزار می شود.
دکترصالحی پور با اعلام میزبانی دانشگاه ایلام برای برگزاری مسابقات تکواندو پسران منطقه 8 دانشگاه های کشور که از سوم تا ششم اسفندماه در این مرکز آموزش عالی با شرکت 50 ورزشکار برگزار خواهد شد از تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه ایلام به خاطر قهرمانی در این دوره از مسابقات تقدیر نمود.

آیین اختتامیه این دوره از مسابقات در سالن شهدای دانشگاه ایلام پس از 5 روز تلاش تیم‌های شرکت کننده برگزار و احکام قهرمانی، کاپ و مدال به تیم های اول تا سوم اهدا شد.