تمدید حکم مشاور رئیس و مدیر امور حقوقی و قراردادها

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، طی حکمی از  سوی دکتر محمد علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  حکم دکتر محمد کریمی ، عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مدت دو سال به عنوان مشاور رئیس و مدیر امور حقوقی، قراردادها و پاسخگویی به شکایات  تمدید شد.

در حکم دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه، به دکتر محمد کریمی آمده است.

جناب آقای دکتر محمد کریمی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش، تجربه و شایستگی جنابعالی در امور حقوقی دانشگاه، حکم جنابعالی در سمتِ «مشاور رئیس و مدیر امور حقوقی، قراردادها و پاسخگویی به شکایات» از تاریخ 18/09/94 به مدت دو سال تمدید می‌گرددامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح خدمات این حوزه، بیش از پیش کامیاب باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیریداز درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

تمديد حکم مشاور رئيس و مدير امور حقوقي و قراردادها