دانشجویان نخبه دانشگاه ایلام مشمول دریافت جوایز تحصیلی از بنیاد ملی نخبگان شدند

دکتر جواد میرزایی، مدیر استعداد های درخشان دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، با بیان اینکه 5 نفر از دانشجویان نخبه دانشگاه مشمول دریافت جوایز تحصیلی از بنیاد ملی نخبان شدند بیان داشت: طرح اعطای تهسیلات به دانشجویان برتر دانشگاه ها از ابتدای سال 1394 توسط بنیاد ملی نخبگان آغاز شد که خوشبختانه در این طرح 5 نفر از دانشجویان نخبه دانشگاه ایلام مشمول دریافت این تسهیلات شدند.

مدیر استعداد های درخشان دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه این تسهیلات شامل جوایزی در بخش های آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی است اظهار داشت:  انتخاب این دانشجویان بر اساس کسب امتیازات پژوهشی، آموزشی و فرهنگی از میان تمام دانشجویان شرکت کننده در سطح استان بوده است.

وی  با اعلام اسامی، آقای سعید مهدی فر، دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی،  آقای بهمن طهماسبی، دانشجوی دکتری شیمی آلی، خانم معصومه نوروزی، دانشجوی دکتری شیمی آلی، خانم رزیتا کبیری، دانشجوی دکتری فیزیولوژی گیاهان زراعی، و خانم فریبا بهروز، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث از تلاش این دانشجویان گرامی تقدیر نمود.

دانشجويان نخبه دانشگاه ايلام مشمول دريافت جوايز تحصيلي از بنياد ملي نخبگان شدند