انتشار 4 کتاب علمی- آموزشی با مشارکت عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام

دکتر مجید میراب‌بالو در گفت‌وگو با خبرنگارروابط عمومی، از تألیف چهار کتاب با همکاری مشترک با اعضای هیأت‌علمی دانشگاه‌های ایلام، ساری، کردستان، بوعلی همدان، رازی کرمانشاه و آزاد اسلام‌شهر در دو سال اخیر خبر داد.

وی ضمن تقدیر از همکاری همکاران خود در تحقیق و نگارش کتب، آفات درختان میوه، جوندگان و پرندگان خسارتزای محصولات کشاورزی، اطلس رنگی آفات و بیماریهای توتفرنگی و آفات و بیماریهای درختچهها و گیاهان زینتی، ابراز امیدواری کرد این کتاب‌ها مورداستفاده دانشجویان در رشته‌های تخصصی قرار گیرد.

شایان ذکر است این عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در ماه گذشته از انتشار کتاب علمی - آموزشی  حمایت از جنگل با معرفی آفات درختان جنگلی نیز خبر داد.

انتشار 4 کتاب علمي- آموزشي با مشارکت عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام انتشار 4 کتاب علمي- آموزشي با مشارکت عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام