دومین نشست شورای اداری دانشگاهای منطقه 5 کشور در دانشگاه ایلام

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » دومین نشست شورای اداری دانشگاهای منطقه 5 کشور صبح دوشنبه با حضور مدیران پشتیبانی و امور اداری دانشگا ههای آیت الله بروجردی بروجرد، رازی کرمانشاه،صنعتی کرمانشاه، کردستان، لرستان و ایلام در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست آقای دکتر علی اکبری سرپرست محترم دانشگاه با تبریک ایام الله دهه فجر و خیر مقدم به مدیران پشتیبانی و امور اداری و اعضای کارگروه غیر هیأت علمی اظهار داشت:

در تمام امور کارشناسی و تصمیم گیری ها منافع کارکنان در نظر گرفته شود و جهت برآورده شدن نیاز کارکنان با حسن نیت نهایت تلاش بعمل آید.

آقای دکتر علی اکبری مدیران را به بهاء دادن به کار کارشناسی ارجاع داد و بیان داشت: کارشناسان بازوی توانمند مدیریت می باشند و در هر امر چنانچه کارها بصورت کارشناسی، صحیح و دقیق انجام گیردمدیر به راحتی وطیب خاطر می تواند تصمیم بگیرد و نتیجه آن استخراج درصد خطا و اشتباه کم در امور است.

سرپرست دانشگاه اظهار داشت: تغییر مدیریتی باید با رویکرد اصلاح امور صورت گیرد و تغییری که راندمان سازمان را برآورده نسازد را مخرب دانست. ایشان اعضاء کارگروه ها را از هرگونه تسویه حساب و اعمال سلیقه در مدیریت بر حذر داشتند.

در ادامه این نشست اعضاء به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف پرداختند.

آقای مهندس ملکی مدیرمحترم پشتیبانی و امور اداری دانشگاه در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی از حضور ریاست محترم دانشگاه در این نشست تقدیر و تشکر نمود و بیان داشت: که در این نشست موضوعات بیمه و رفاه، گزارش امتیاز دهی ارتقاء رتبه اعضاء غیر هیأت علمی توسط دانشگاه کردستان و لرستان اعلام نیاز به پیگیری بیشتر و ارائه جدول پیشنهادی تمام دانشگاه های در جلسه آتی، تدوین و ارائه رشته های شغلی توسط دانشگاه ها و ارائه رشته شغلی اداری و مالی توسط دانشگاه ایلام، تأکید بر انجام موارد قانونی بویژه رفاه اعضاء غیر هیأت علمی توسط دانشگاه ها مورد بررسی قرار گرفت.

دستور جلسه آتی شورای اداری دانشگاهای منطقه 5 به این شرح که بررسی و استعلام فوق العاده مدیریت اعضاء هیأت علمی که مشمول کسور باز نشستگی شده ولی در بازنشستگی اعمال نمی شود، شرایط ادامه تحصیل و پذیرش مدارک تحصیلی غیر هیأت علمی، ارائه جدول پیشنهادی ارتقاء رتبه توسط دانشگاه ها و ادامه مباحث بیمه و رفاه اعلام گردید.

مدیر پشتیبانی و امور اداری دانشگاه اظهار داشت: در این نشست اعلام موارد رفاهی برابر نامه مدیرکل محترم امور اداری وزارت علوم، درخواست صدور کارت شناسایی معتبر وزارت علوم جهت استفاده همگانی از امکانات رفاهی دانشگاه ها در سراسر کشور، رایزنی برای ایجاد صندوق رفاهی کارکنان در وزارت و تخصیص فوق العاده سختی شرایط محیط کار برای اعضاء کمسیون های تخلفات اداری، کمیته اجرایی و ... پیشنهاد شد که در جلسات آتی این شورا مورد برسی قرار خواهند گرفت