آقای دکتر علی اکبری :کارنامه دانشگاهیان درتحقق نظام مقدس اسلامی وحفظ وحراست ازآرمانهای انقلاب اسلامی درخشان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در اولین روز از دهه مبارک فجر مراسم غبارروبی و عطر افشانی در مزار شهدای گمنام دانشگاه باحضور دانشگاهیان استان برگزارگردید.

درابتدای این مراسم معنوی دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه ضمن خیر مقدم به رؤسای محترم دانشگاه های استان، دانشجویان عزیز و کارکنان محترم دانشگاه،پیروزی مردم ایران در بهمن 57 راحاصل حضور همه مردم عزیز ایران در عرصه تعیین سرنوشت ،با تأسی از آموزه های دینی و اسلامی در ذیل رهبری امام راحل(ره) دانست.

دکترعلی اکبری این پیروزی را زیباترین برگ تاریخ ایران بزرگ و سرآغاز پیشرفت ملتی قلمدادکردکه در طول تاریخ سرآمد ملت های جهان بوده است.

ریاست محترم دانشگاه بیان نمود: بایسته این ملت بزرگ کماکان همان سه اصل ،حضور ملت ایران با صلایق مختلف در ذیل چتر نظام اسلامی،پایداری بر آموزه های دینی و تحقق مردم سالاری دینی پیشرفته و توسعه یافته وتمکین به رهبری نظام مقدس اسلامی دانست.

ایشان ضمن اعلام مجاهدت جامعه دانشگاهی  در عرصه علم و فناوری اظهار امیدواری کردکه باتوکل به خداوند متعال و مجاهدت دانشگاهیان، ایران اسلامی بر تارک علمی و پژوهشی جهان بدرخشد.

دکتر علی اکبری ضمن گرامی داشت یادوخاطره شهدای جامعه دانشگاهی که در آفرینش انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی خوش درخشیدند ، کارنامه دانشگاهیان را در تحقق نظام مقدس اسلامی وحفظ وحراست ازآن بسیاردرخشان توصیف نمود.

ریاست محترم دانشگاه با اشاره به اولین حضور در جمع عمومی دانشگا هیان، از همکاری ،همراهی و دلگرمی ابراز شده از طرف همکاران عزیز در دانشگاه و دانشگاهیان در سطح استان تقدیر نمودند و اظهار امیدواری نمودکه در دوره ای که توفیق خدمت حاصل شده، وظیفه اصلی خود را نسبت به علم، پژوهش و فناوری در استان ایلام به نیکویی انجام دهد.

آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است. آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ  وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.