آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه ایلام آغاز گردید

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » آزمون کار شناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه ایلام همزمان با سراسر کشور در سه حوزه اصلی دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، فنی و مهندسی و تربیت بدنی از صبح امروز جهار شنبه 15 بهمن 1393 آغاز گردید.

این آزمون به مدت سه روز تا جمعه 17 بهمن 1393 ادامه دارد و تعداد 4841 نفر داوطلب زن و 5355 نفر داوطلب مرد در 136 رشته به رقابت با هم خواهند پرداخت.

در ساعات اولیه این آزمون، جناب آقای دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه ضمن بازدید از حوزه ها برگزاری از دقت و توجه مسئولین این آزمون تشکر نمودند.

آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته در دانشگاه ايلام آغاز گرديد آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته در دانشگاه ايلام آغاز گرديد