بازدید بانوان استاد و کارمند دانشگاه از سرای مادران سالمندایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی،‌ بانوان استاد و کارمند به نیابت از ریاست دانشگاه ایلام و در راستای تکریم مقام شامخ مادر،‌ روز زن و تبریک سالروز میلاد حضرت صدیقه کبری (س) با حضور در سرای سالمندان از  بانوانی که در این مرکز حضور داشتند دلجویی کردند و با تقدیم هدایایی ‌روزشان را گرامی داشتند.

خانم دکتر مینا پیرزادنیا، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان با اشاره به آیات 23 و 24 سوره مبارکه اسرا مبنی برطلب رحمت برای پدرومادربه پاس آنکه مارادرکودکی تربیت کرده اندو تاکید بر تکریم والدین، گفت: به سرای سالمندان آمده‌ایم تامادرانی که در این مکان سکونت دارند را به پاس تمام تلاش هایی که برای جامعه در تربیت و تحویل شهروندان اصلح متحمل شده‌اند تقدیر کنیم؛ گوش سپردن به درد دل این بزرگوران و دیدارازآنان  مایه‌ی خوشحالی شان می شود.

وی اظهار داشت: سالمندان ما به محبت و امکانات نیاز دارند،‌ دیدار از این مادران دیروز و فراموش شدگان امروز کم ترین کاری است که می توانیم در قبال این عزیزان انجام دهیم، امیدواریم روز مادر تلنگری برای جوانان ما در پی بردن به هویت واقعی خانواده های اصیل ایرانی اسلامی باشد.

بازديد بانوان استاد و کارمند دانشگاه از سراي مادران سالمندايلام