پیام تبریک سرپرست محترم دانشگاه ایلام به مناسبت میلاد مولای متقیان، علی (ع) و روز معلم

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر محمد علی اکبری، سرپرست محترم دانشگاه ایلام به مناسبت میلاد مولای متقیان، علی علیه السلام و روز معلم پیام تبریکی خطاب به استادان، اعضای هیئت علمی و معلمان صادر کردند.

متن کامل پیام دکتر علی اکبری بدین شرح است.

باسمه‌ تعالی

پس آموزگارت مسیحای توست                           دَم پاکش افسون احیای توست

تقارن خجسته میلاد مولود کعبه،حضرت علی (علیه السلام)، و روز پدر را با سالروز شهادت دانشمند فرزانه، استاد مرتضی مطهری و روز معلم به فال نیک می گیرم و برای پیروان راستین آن حضرت، به وُِیژه اساتید ارجمند دانشگاه‌ ایلام و دیگر دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی استان و نیز معلمان، آموزگاران و دبیران دلسوزی که در جهت اعتلای دانش و اخلاق جوانان و فرزندان این مرز و بوم صادقانه می‌کوشند کامیابی و سربلندی را آرزو می نمایم. امید است  ملت عزیز و مسئولین گرامی با تأسی از آموزه‌های بلند الهی و اسلامی بیش از پیش در پاسداشت منزلت و عظمت این قشر فرهیخته اهتمام ورزند. در طلیعه سال همدلی و همزبانی دولت و ملت و در این ایام معنوی و دل‌انگیز، برای همگان از صمیم قلب اخلاص عمل علوی و دوام فیض حق را تمنا دارم.

پيام تبريک سرپرست محترم دانشگاه ايلام به مناسبت ميلاد مولاي متقيان، علي (ع) و روز معلم