جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با محوریت برنامه های ایام الله دهه مبارک فجر

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » اولین جلسه ستاد برگزاری بزرگداشت ایام الله دهه فجر به ریاست جناب آقای دکتر علی اکبری  برگزار گردید.

جلسه ستاد برگزاری بزرگداشت ایام الله دهه فجر روز سه شنبه 7بهمن 1393 به ریاست دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه و اعضای شورای فرهنگی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک  فرارسیدن ایام الله دهه فجر و تأکید بر  اهمیت حفظ  یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و  بزرگداشت این ایام  بر اجرای برنامه های باشکوه و متنوع تأکید نمود.

در این جلسه برنامه های پیشنهادی مورد بررسی قرار گرفت  و با برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه اساتید و کارکنان، پخش سرود ، اجرای مسابقات فرهنگی و ورزشی، جشن باشکوه پیروزی انقلاب اسلامی ویژه خانواده های اساتید و کارکنان، شرکت هماهنگ و منسجم دانشگاهیان در نماز جمعه و راهپیمایی باشکوه انقلاب اسلامی، چاپ نشریه ویژه ایام دهه فجر و غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه جهت اجرا به تصویب رسید.

جلسه شوراي فرهنگي دانشگاه با محوريت برنامه هاي  ايام الله دهه مبارک فجر