برگزاری جلسه هماهنگی حفاظتی و اجرایی آزمونهای سراسری کارشناسی ارشد سال 1394 دانشگاه

«به گزارش روابط عمومی دانشگاه » در جلسه ای با حضور مسئولین حفاظت آزمون استان، نماینده تام الاختیار دانشگاه، نمایندگان محترم  استانداری، فرمانداری ، نیروی انتظامی استان، سازمان آتش نشانی، فوریت های پزشکی و سایر نمایندگان امنیتی استان در محل دانشگاه ایلام، هماهنگی لازم جهت برگزاری آزمونهای سراسری کارشناسی ارشد سال 1394 صورت گرفت.

حفاظت آزمون استان ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه بر لزوم ایجاد هماهنگی بین تمام مجریان دانشگاهی و استانی تأکید نمود و به بیان جزئیات نحوه همکاری نمایندگان دستگاه های استان و دانشگاه جهت هر چه بهتر برگزار شدن این آزمونها پرداخت.

در ادامه این جلسه آقای دکتر سلیمان بیگی نماینده تام الاختیار دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این جلسه بیان داشت که  باجه رفع نقص داوطلبان آزمون مذکور در دانشگاه ایلام ساختمان سازمان مرکزی دفتر تحصیلات تکمیلی، با حضور نماینده رفع نقص سازمان سنجش از صبح روز یکشنبه 12 بهمن 1393 تا پایان آزمون هر روز از ساعت 8 الی 12 و 13 الی 17:30 جوابگوی دوطلبان گرامی خواهد بود.

در ادامه نیز هر یک از حاضرین ضمن بیان نظرات خود ، بر آمادگی دستگاههای استان در برگزاری آزمونهای مذکور تأکید نمودند

آزمونهای سراسری کارشناسی ارشد سال 1394 با تعداد 4841 نفر دوطلب زن و 5355 دوطلب مرد  و مجموع  تعداد 10196 داوطلب  در سه حوزه اصلی  دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده کشاورزی، از صبح روز چهار شنبه 15 بهمن لغایت عصر روز جمعه 17 بهمن 1393 برگزار می شود.

برگزاري جلسه هماهنگي حفاظتي و اجرايي آزمونهاي سراسري کارشناسي ارشد سال 1394 دانشگاه