آقای دکتر محمد علی اکبری به عنوان سرپرست دانشگاه ایلام منصوب شد

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ، طی حکمی آقای دکتر محمد علی اکبری را به سمت سرپرست دانشگاه  ایلام منصوب کرد.

در حکم آقای دکتر فرهادی خطاب به آقای دکتر  علی اکبری آمده است : امید است با توکل به خداوند سبحان ، ماموریت و وظایف سرپرستی دانشگاه ایلام را برپایه قوانین،سیاست ها وبرنامه های مصوب به انجام رسانید، بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی ، مبانی علمی ، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق راهبردهای تحقق سند دانشگاه اسلامی  و بر آوردن اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ایفا نمایید .

وزیر علوم ، همچنین در نامه جداگانه ای از خدمات دکتر رضا صحرایی سرپرست سابق دانشگاه  ایلام در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.

آقاي دکتر  محمد  علي اکبري به عنوان سرپرست دانشگاه ايلام منصوب شد