وزیر علوم : ایجاد مرکز تحقیقات بین المللی فناوریهای نوین پزشکی در کاربردی شدن علوم پایه زیستی موثر است

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » آقای دکتر محمد فرهادی  در مراسم امضای تفاهم نامه ایجاد مرکز تحقیقات بین المللی فناوریهای نوین پزشکی پروفسور مجید سمیعی در ایران گفت : مراکز مختلف پژوهشی  وابسته  وزارت علوم نظیر سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران ، پژوهشگاه مهندسی  ژنتیک و زیست فناوری و پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی در همکاری با مرکز تحقیقات بین المللی فناوریهای نوین پزشکی پرو فسور مجیدسمیعی در کاربردی شدن علوم و ارتقای سلامت  جسمی و روانی جامعه نقش مهمی خواهند کرد.

وی افزود: امروز درهم آمیختگی علوم و همکاری های میان رشته ای  در همه حوزه ها  از جمله حوزه سلامت و پزشکی بیشتر شده و  از فناوری و تجهیزات نوین استفاده بیشتری می شود.

دکتر فرهادی گفت : گسترش روز افزون پیوند و تعویض  اندام های مختلف بدن ، استفاده از روش های نوین سلولی مولکولی ،اصلاح ژن ها  و مهندسی بافت نشان می دهد  در کنار پزشکی سنتی، روز به روز سهم پزشکی مدرن  در حوزه سلامت بیشتر می شود.

وی ابراز امیدواری کرد : ایجاد مرکز تحقیقات بین المللی فناوریهای نوین پزشکی پروفسور سمعیعی  بتواند نقش مهمی  در همکاری بین علوم مختلف ، توسعه رشته های میان رشته ای ، کاربردی شدن دانش و تربیت متخصصان تراز اول در سطح جهانی ایفا کند.

وزير علوم : ايجاد مرکز تحقيقات بين المللي فناوريهاي نوين پزشکي در کاربردي شدن علوم پايه زيستي موثر است